Groene Euro's Scoren

Copyright

Het project Groene Euro’s Scoren en de informatie op deze website is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

logoprovoverijssel

provincieoverijsselduurzaamheid

 

Disclaimer

Wij streven ernaar uitsluitend correcte informatie aan te bieden op deze website. Toch kan het zijn dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Komt u informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag van u. U kunt hiervoor contact opnemen met onze helpdesk.

Links naar andere websites

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u op een hyperlink naar zo’n externe site klikt, verlaat u de website van Overijssel en bent u gebonden aan de gebruiksregels die voor die site gelden. De provincie Overijssel is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze sites wordt gepresenteerd.

Voorbeelden & Ontwikkelingen

Lees hier meer over de succesvolle aanpak van het verduurzamen van de sportaccommodatie door sportverenigingen die u reeds voorgingen en ontwikkelingen die daarbij kunnen helpen.

Experts aan het woord